מדניות פרטיות

מדניות הפרטיות - PERSONAS MEDIA

אנו בחברת "פרסונאס מדיה" מתייחסים במלוא הכבוד והרצינות לפרטיותם של גולשים המבקרים באתרי האינטרנט והמדיה החברתיים המקוונים שלנו. אי לכך, ניסחנו מסמך "מדיניות פרטיות" מקיף ומסודר אשר מתייחס לאופן שבו אנו אוספים מידע, מאחסנים אותו ועושים בו שימוש – לרבות במקרים של חשיפתו לצדדים שלישיים.  מטעמי נוחות בלבד, מסמך זה נכתב בלשון זכר אך הוא פונה ומיועד לשני המינים יחדיו. כאמור, מדינות הפרטיות שלנו מתייחסת וחלה על כלל המדיה שבהם אנו פועלים: אתרי אינטרנט, רשתות חברתיות, אפליקציות וכו' (כולל על מידע אשר נמסר לנו באופן טלפוני ע"י לקוחותינו). מדיניות הפרטיות שלנו עשויה להתעדכן מעת לעת, ואנו מחויבים לפעול על פיה – בהתאם לאותם העדכונים. בכל רגע נתון, במידה ואתם חולקים על אי אילו סעיפים במדיניות הפרטיות שלנו, הינכם מתבקשים שלא לבצע פעולות כלשהן במדיום המקוון שלנו שבו אתם מבקרים. שימו לב! כל פעולה אשר תתבצע על ידכם באי אילו מדיה השייכים לנו (אתר, רשתות חברתיות אפליקציות וכו'), משמעה כי קראתם, אישרתם והבעתם הסכמה מלאה לכלל סעיפי מדיניות הפרטיות אשר הצגנו בפניכם. להלן סעיפי מדיניות הפרטיות שלנו: חברתנו: 
  • "פרסונאס מדיה בע"מ" (שוהם 5, רמת גן) אחראית על תפעול ותכנים אשר מופיעים בכלל המדיה השייכים לה (אתרי אינטרנט, רשתות חברתיות, אפליקציות וכו').
  • אתר האינטרנט של "פרסונאס מדיה" נוצר בכדי להעניק לכם שירותי שיווק דיגיטליים – הן באופן ישיר והן באמצעות צדדים שלישיים המקבלים את פרטיכם בדרך של פנייה לאתר.
  • בכל שאלה, פנייה או בקשה ניתן לפנות אלינו בדרכים הבאות:
טלפון: 072-3947000. טופס "צור קשר" באתר. המידע הנאסף על ידנו:
  • אנו אוספים פרטים עליכם באמצעות האתר שלנו במטרה לספק עבורכם שירותי שיווק דיגיטלי מקצועיים. מידע זה נאסף על ידנו באופן ישיר או על ידי צדדים שלישיים.
  • הפרטים שאנו אוספים עליכם יכולים להיות כאלו רשק אינם מזהים אתכם באופן אישי, לצד כאלו אשר כן עשויים לזהות אתכם אישית (וזאת, אך ורק במידה ותבחרו לשתף אותם עימנו). חשוב להדגיש, כי האתר שלנו לא יאסוף עליכם כל פרט אישי מזהה אלא אם כן מסרתם אותו מרצונכם.
  • אנחנו ו/או שותפים עסקיים שלנו (הצדדים השלישיים) עושים שימוש במידע שמסרתם לנו בכדי להציע לכם שירותי שיווק דיגיטלי שונים אשר רלוונטיים לתחום הפעילות שלכם. אם אינכם מעוניינים כי נעשה שימוש במידע שלכם – הימנעו ממסירתו לידינו.
  • האתר שלנו אוסף עליכם מידע שאתם תורמים ביוזמתכם האישית (שם, שם משפחה, טלפון, כתובת אימייל וכו'), לצד מידע נוסף הנאסף ע"י האתר במהלך ביקורכם ושימושכם בו.
  • אינכם מחויבים למסור לנו מידע אישי עליכם. עם זאת, מצב זה עשוי למנוע מאיתנו להציע לכם שירותי שיווק דיגיטלי (בין אם כאלה המוצעים באתר שלנו או כאלה המסופקים באמצעות צדדים שלישיים). כל עוד תבחרו לפנות לאתר שלנו ולמסור בו מידע מסוים עליכם (בדרך של פנייה, בעל פה, בכתב, במייל, בשיחת טלפון וכו'), אנו נפרש זאת כהסכמה מלאה ומפורשת שלכם לתנאי מדיניות הפרטיות שלנו.
  • את כלל המידע שאנו אוספים עליכם, אנו מאחסנים בשרתים מאובטחים.
שימוש בקבצי עוגיות (Cookies):
  • אנו עושים שימוש בקבצי עוגיות (Cookies") בכדי לאסוף מידע כללי אשר אין בו פרטי זיהוי אישיים: איסוף נתונים הנוגעים למכשירים/תוכנות המשמשים אתכם לגלישה באתר שלנו, אימות פרטים, התאמות אתר להעדפות אישיות שלכם ושימוש בקבצי ה- Cookies לצורכי אבטחה ברשת.
  • קבצי העוגיות ("Cookies") הם קבצי טקסט המיוצרים ע"י הדפדפן המשתמש אתכם לגלישה. חלק מן הקבצים האלו ייעלמו עם סגירת הדפדפן, בעוד חלקם האחר יישמר במחשבכם (ולא באתר שלנו). במידה ואתם רוצים להימנע מקבלת קבצי Cookies תוכלו לעשות זאת באמצעות שינוי ההגדרות בדפדפן שלכם. יחד עם זאת, חשוב לדעת כי נטרול אופציית קבצי העוגיות עשוי להשפיע על יכולתכם לקבל מאיתנו שירותים מסוימים.
עשיית שימוש במידע שאנו אוספים: אנו ב- "פרסונאס מדיה" מצהירים בזאת, כי השימוש שאנו עושים בכל מידע שאנו אוספים – ייעשה אך ורק עפ"י מדיניות הפרטיות שלנו ובהתאם להוראות הדין המחייבות עפ"י חוק, ורק לצורכי המטרות כדלקמן:
  • יצירת התקשרות מולכם לצורך הצעת השירותים המוצעים באתר שלנו ו/או העברת פרטיכם לידיהם של שותפנו העסקיים אשר יכולים להציע לכם שירותים מגוונים נוספים.
  • יצירת התקשרות מולכם לצורך הצעות שירות משלימות או נוספות בהתאם לתחומים שבהם התעניינתם או קיבלתם עבורם שירות בעבר – בין אם על ידנו בצורה ישירה או על ידי מי משותפנו העסקיים.
  • התאמת האתר שלנו לצורכיכם והעדפותיכם האישיות (לרבות שימוש במידע הנאסף על ידנו לצורך התאמת הצעות מיוחדות עבורכם).
  • שיפור והעשרה של שירותי ותכני האתר ויצירת תכנים ושירותים נוספים וחדשים אשר יתאימו לדרישותיכם וציפיותיכם כמבקרים באתר שלנו (כולל ביצוע שינויים וביטולים בשירותים/תכנים שקיימים באתר).
  • שליחת דיוורים שיווקיים (כגון מייל ו- SMS) הנוגעים לשירותים המוצעים על ידנו או על ידי מי משותפנו העסקיים. שליחת המידע השיווקי אליכם תהא מותנית בהסכמתכם המלאה והמפורשת לכך. אם אינכם מעוניינים בקבלת דיוורים שיווקיים, הימנעו מלהביע את הסכמתכם לכך.
  • ביצוע ניתוחים סטטיסטיים עבור פעילותנו ופעילותם של שותפנו העסקיים. חשוב להדגיש, כי כל מידע אשר יגיע לידיהם של צדדיים שלישיים שאינם שותפנו העסקיים – יהיה מידע סטטיסטי בלבד, ללא כל פרטים מזהים.
  • תפעול שוטף ותקין של האתר. במקרה כזה, המידע שלכם לא יועבר לגורמי צד שלישי, אלא רק לכאלו המוגדרים כשותפנו העסקיים.
דיוור באמצעות שליחת דואר אלקטרוני:
  • אנו מבקשים, מעת לעת, לשלוח אליכם דיוורים הקשורים בשירותים שאנו/שותפנו העסקיים מציעים – בין אם בדרך של הודעות דוא"ל, הודעות טקסט (SMS), מדיה חברתיים (כמו פייסבוק) וכיו"ב.
  • הדיוורים יישלחו אליכם רק במידה והבעתם את הסכמתכם לכך ו/או רק במידה ואנו רשאים לשלוח לכם אותם עפ"י ההתניות הקיימות בחוק. כמו כן, לרשותכם עומדת הזכות המלאה לבטל את אופציית שליחת הדיוור על ידנו.
שימוש במידע שאנו אוספים לצורך העברתו לצדדים שלישיים:
  • כפי שכבר צוין לעיל, אנו אוספים עליכם פרטים באמצעות האתר שלנו לצורך הצעת שירותי שיווק דיגיטלי על ידנו ו/או על ידי צדדים שלישיים שעימם אנו עובדים.
  • חברת "פרסונאס מדיה" ו/או שותפיה העסקיים עשויים לעשות שימוש במידע הנמסר על ידכם לצורך הצעת שירותים שיכולים לעניין אתכם/להיות רלוונטיים עבורכם.
מקרים בהם תתבצע מסירת מידע על ידנו לידיהם של צדדים שלישיים:
  • המידע שאתם מוסרים לנו עשוי לעבור לידיהם של גופים רלוונטיים כמו Facebook ו- Google וגופים מסחריים נוספים. ככל שמדובר במידע המועבר לצדדים שלישיים, לא יהיה זה מידע מזהה עליכם ומטרתו היא לאפשר לאותם גורמים להציע לכם שירותים מותאמים – בלבד.
  • בכל אימת שתפרו אי אילו סעיפים בתנאי השימוש באתר ו/או כל מסמך מחייב אחר בו, או במידה ותבצעו פעולות הנוגדות את הנחיות החוק ואשר יש בהן פגיעה ממשית כלפי צדדים שלישיים ו/או כלפי האתר, הרי שבמצב כזה אנו נהיה רשאים לבצע מסירת מידע ככל שיהיה בכך צורך.
  • מסירת מידע במקרה של קבלת צו מבית משפט המורה עלינו למסור פרטים או מידע אישי עליכם.
  • מסירת מידע אישי אודותיכם במצבים בהם קיים חשש ממשי לפגיעות חמורות ברכושכם, גופכם או תדמיתכם ו/או בגופם, רכושם ותדמיתם של צדדים שלישיים כלשהם.
  • מידע אישי עשוי להימסר על ידנו לחברות ולשותפות עסקיות אשר מולן אנו עובדים (וזאת, בהתאם להנחיות החוק ולהנחיות המצוינות במדיניות פרטיות זו).
  • מסירת מידע במקרה של מיזוג חברתנו/מיזוג פעילות עם צדדים שלישיים כלשהם. בתוך כך, הצדדים השלישיים יהיו מחויבים לפעול הן עפ"י הנחיות החוק והן עפ"י ההנחיות המצוינות במדיניות פרטיות זו.
בנושא אבטחת המידע
  • "פרסונאס מדיה" מפעילה מערכות ייעודיות הקשורות באבטחת מידע, ודואגת לעדכן ולפעול עפ"י נהלים מחייבים בתחום זה. עם זאת, אין בכך משום הבטחה להעניק ללקוחותינו ביטחון הרמטי מפני פרצות אבטחה ודליפת מידע.
  • איננו מתחייבים כי השרתים שאנו מפעילים יהיו חסינים לגמרי מפני כניסות בלתי מורשות.
שיווק ופרסומות ע"י צדדים שלישיים
  • בפרסומים של חברות מסחריות ושותפים עסקיים המופיעים באתר שלנו, תיתכנה הפעלתם של קבצי עוגיות ("Cookies") על ידם. השימוש בקבצי עוגיות ע"י אותן חברות ושותפים עסקיים הינו נגזרת של מדינות הפרטיות שלהם ולא של מדיניות הפרטיות שלנו. בתוך כך, לא תינתן להם גישה לקבצי העוגיות של האתר שלנו ולנו לא תינתן גישה לקבצי העוגיות באתרים שלהם.
הזכות לעיין במידע אישי ולבצע הסרה מרשימת דיוור
  • עפ"י ההנחיות המחייבות ב- 'חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א – 1981', לכל אדם עומדת הזכות הבלעדית לעיין במאגר מידע אשר מחזיק עליו מידע אישי. מתוקף זאת, הינכם רשאים לעיין במידע האישי הקיים אצלנו עליכם. במידה ותמצאו כי המידע הנ"ל הינו שגוי, חלקי או אינו מעודכן, תוכלו לפנות אלינו בבקשה לתקן או למחוק אותו.
  • ככל שתבחרו לעשות כן, הינכם רשאים עפ"י חוק לבקש להסיר את פרטיכם האישיים מרשימת התפוצה שלנו לקבלת דיוורים. צוות האתר של "פרסונאס מדיה" ידאג לטפל בבקשתכם במהירות ובזמן סבירים.
בכל שאלה, פנייה או בקשה נוספים ניתן לפנות אלינו במספר 072-394-7000 או באמצעות טופס ה- "צור קשר" באתר שלנו. 

כיף לשמוע מילה טובה

צרו איתנו קשר

עקבו אחרינו בפייסבוק

072-394-7000

כותרת

  • אייטם 1
  • אייטם 2
  • אייטם 3
  • אייטם 4
  • אייטם 5

כותרת

  • אייטם 1
  • אייטם 2
  • אייטם 3
  • אייטם 4
  • אייטם 5

כותרת

  • אייטם 1
  • אייטם 2
  • אייטם 3
  • אייטם 4
  • אייטם 5

כותרת

  • אייטם 1
  • אייטם 2
  • אייטם 3
  • אייטם 4
  • אייטם 5
072-394-7000